het Theater Festival

Het TheaterFestival zoekt vrijwilligers!

wo 28 jun 2017

Het TheaterFestival is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor verschillende jobs: promo (flyeren op festivals en evenementen), transport, publieksbegeleiding, onthaal, catering….

Wat bieden wij jou?​ Een fijne ervaring tijdens een bruisend festival vol theater en dans. Daarnaast heb je de kans om de beste voorstellingen van het seizoen mee te pikken.

Wanneer?​ We zoeken vrijwilligers vanaf 5 juli tot en met 10 september om te flyeren op evenementen in heel Vlaanderen. Tijdens het festival ( 31 augustus t.e.m. 10 september) zoeken we vrijwilligers voor verschillende taken zoals publieksbegeleiding, onthaal, catering en transport.

Waar?​ Het festival vindt plaats in Brussel, in en rond het Kaaitheater, Kaaistudio’s, Bronks, KVS Bol, De Beursschouwburg, de Vaartkapoen en in het Lintbos in Grimbergen.

Zin om ervaring op te doen?​ Stuur snel een mailtje naar tine@theaterfestival.be met jouw naam, adres, leeftijd, het telefoonnummer waarop je overdag bereikbaar bent, de taken die je het leukst vindt en de dagen en uren waarop je beschikbaar bent.

One Comment

  • Jan Rigo schreef:

    Hallo
    Ik hou van de magie die ontstaat als iemand op een podium kruipt. (ben toevallig ook muzikant) ik bezocht zelf reeds verschillende festivalvoorstellingen. Ik plande mijn vakantie in de maanden juni en september en ben dus vrij inzetbaar de komende maanden. Ik ken de weg in Brussel en ben er vaak. Van de voorgestelde taken lijkt transport mij het minst boeiend. Flyeren kan ook altijd.
    Aangezien ik dit jaar 64 jaar ben gaat het mij niet om het opdoen van de ervaring, meer om de hier-en-nu – beleving. Hopelijk kan ik u van dienst zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.