het Theater Festival
do vr za zo ma di wo
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18      

Jaouad Alloul over ‘De Meisje’ #nieuwjong #videoportret

do 10 sep 2020

‘Ik zie mijn voorstelling als een theatrale biografie, maar vooral ook als therapie. Omdat elke keer als ik dit verhaal vertel, ik het vertel vanuit een positie waar ik iets overwonnen heb.’

In dit #nieuwjong videoportret vertelt Jaouad Alloul over zijn solo ‘De Meisje’ bij MartHa!tentatief, zijn verleden als drag queen en zijn muzikale carrière. ‘Mijn activisme en artiest zijn komen vaak hand in hand.’ Op 12 en 13/9 speelt ‘De Meisje’ op Het TheaterFestival!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Tags: , , , ,