het Theater Festival

Het Theaterfestival zkt vrijwilligers (m/v/x)

ma 27 jun 2022

Heb jij zin om je in september onder te dompelen in een bruisend festival vol theater en dans? Word vrijwilliger op Het TheaterFestival 2022! Kijk snel welke functie(s) het best bij jou past én stuur vliegensvlug een mailtje naar info@theaterfestival.be.

Want geen vrijwilligers = geen TheaterFestival!

 

ONTHAAL & PUBLIEKSBEGELEIDING

Vind je het fijn om verdwaalde mensen terug het juiste pad te wijzen? Controleer je nauwgezet toegangstickets? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Voor verschillende festivallocaties in Gent schakelen we graag jouw sympathieke verschijning in vanaf 8 september tot en met 18 september, meestal in de avond.

KEUKENTEAM & CATERINGBEGELEIDING

Voel je je helemaal thuis achter het fornuis? Bereid je graag lunch en diners voor een grote groep mensen? Of help je graag bij het opruimen, afwassen, takeaway maaltijden klaarzetten en meer? Ook dan kan je bij ons terecht!

RUNNER

Ken je blindelings je weg in de Gentse straten? Heb jij ervaring met rijden op een bakfiets? Ben je graag in de weer en onderweg? Dan ben jij onze held! Extra bonuspunten als je zelf een bakfiets hebt!

 

INTERESSE?

Mail je naam, adres en mobiel nummer naar info@theaterfestival.be. Noteer daarbij de dagen en uren waarop jij beschikbaar bent (tussen 8 september en 18 september) én de taken die jou het leukst lijken. Het TheaterFestival voorziet een vrijwilligersvergoeding, afhankelijk van de aard en duur van je takenpakket.

Noteer alvast maandag 29 augustus om 19u in je agenda voor een gezellige meet & greet met het festivalteam en je collega’s in Kunstencentrum VIERNULVIER. Samen trappen we alvast het festival af met een hapje en een drankje.

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.