het Theater Festival

GEZOCHT: Helpende handen!

do 15 jun 2023

Word vrijwilliger op Het TheaterFestival 2023! Heb jij zin om je in september onder te dompelen in ons bruisend festival? Kijk snel welke functie(s) het best bij jou past én vul vliegensvlug het formulier in.

Want geen vrijwilligers = geen TheaterFestival!

 

ONTHAAL & PUBLIEKSBEGELEIDING

Vind je het fijn om verdwaalde mensen terug het juiste pad te wijzen? Controleer je nauwgezet toegangstickets? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor verschillende festivallocaties in Brussel schakelen we graag jouw sympathieke hulp in. Deze shifts zijn meestal in de avond.

KEUKENTEAM & CATERINGBEGELEIDING

Voel je je helemaal thuis achter het fornuis? Bereid je graag lunch en diners voor een grote groep mensen? Of help je graag bij het opruimen, afwassen, takeaway maaltijden klaarzetten en meer? Meld je dan aan als kitchen royalty.

KOSTUUMASSISTENT

Heb jij je playlist al klaar wanneer je de was doet? Schal hem door de boxen van de coulissen en help met het klaarleggen en wassen van de kostuums bij een aantal voorstellingen.

FREQUENT FLYER 

Duik jij in augustus automatisch de cultuurwereld in, maar zoek je nog een goede openingszin? Word uithangbord van het festival en spread the flyer!  

 

INTERESSE?

Het TheaterFestival voorziet een vrijwilligersvergoeding en vrijkaarten, afhankelijk van de aard en duur van je takenpakket.

Vul HIER je gegevens en beschikbaarheden in en we contacteren je snel!

Noteer alvast maandag 28 augustus om 19u in je agenda voor een gezellige meeting met het festival- en vrijwilligersteam in KVS. Samen trappen we het festival af met een hapje en een drankje!