het Theater Festival

Klaar voor de States?

di 17 aug 2021

De zomer is goed op weg, september verschijnt aan de horizon. Je weet wat dat betekent. Traditiegetrouw troepen we samen voor kritische en feestelijke speeches: State of the Union en State of the Youth. 

Achteraf lekker bijpraten bij een fris glas, is er een betere manier om een nieuw cultureel seizoen op gang te trappen? Want er valt wel het één en ander te bespreken. Een nieuw kunstendecreet. Een nieuwe festivalcoördinator. Een niet zo nieuwe pandemie.

Noteer donderdag 2 september met stip in je agenda. Plaats van afspraak: DE SINGEL. Welkom vanaf 17:30, de speeches starten om 18:00.

State of the Union: Jan Martens

Danser en choreograaf Jan Martens geeft de State of the Union. Hij oogst lof in binnen- en buitenland, zoals onlangs een staande ovatie op het Festival van Avignon. Op Het TheaterFestival staat zijn dansfilm Any attempt will end in crushed bodies and shattered bones.

© Stine Stampers

State of the Youth: Anna Franziska Jäger & Nathan Ooms

Aanstormend talent Anna Franziska Jäger & Nathan Ooms spreken de State of the Youth uit. Hun laatste worp Bartlebabe was te zien op TAZ. Het is al de derde samenwerking van dit ambitieuze duo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.