het Theater Festival

“De uitnodiging verlegt niet alleen de grenzen van het realisme, maar geeft het de burger ook moed en hoop – en ook wel een beetje jaloezie om zoveel kwetsbare communicatie en verheugend levensgeluk.”

“De uitnodiging is theater in zijn meest pure vorm. Simpel vertellend, maar niet zonder wijsheid.”

#jury23

“Van Dolron is een natuurkracht die de wereld zacht maakt, met haar helende, nuchtere woorden en haar positieve blik op de wereld.”

NRC

“”

De uitnodiging

Laura van Dolron

 

In 2021 maakte Laura van Dolron Geen verhaal, over de scheiding.  In 2022 maakt Laura van Dolron De Uitnodiging, een ode aan haar nieuwe liefde.  

 Laura schreef een ode aan Mark. Aan liefde na scheiding. Over je hart openen. Nog een keer. En nu echt helemaal. Een ode aan haar geliefde en alle mensen die ondanks bindings- en verlatingsangst de sprong weer wagen. De Uitnodiging: een feel good voorstelling voor getekende mensen. 

Over het helende potentieel van de romantische liefde. Over radicale idealen en hoe sexy die zijn. Over je hart weer openen nadat het brak. Over elkaar veilig hechten ook al is het soms eng. Over de moed en haar laten zakken. Opdat ze wortels krijgt. Over jezelf leuk genoeg vinden om de liefde van de ander toe te durven laten. Over scheiden, over heelheid. En dat verlatings- en bindingsangst hetzelfde zijn.

Helende ademcirkel, een uitnodiging.
Laura van Dolron en Mark Kulsdom nodigen je uit om deel te nemen aan een ademcirkel in het decor van de voorstelling op 12 september om 17 uur.
Ze zijn allebei ademcoach in de school van de verbonden ademhaling, het vriendelijke spirituele zusje van de Wim Hof methode. Deze manier van ademen met een groep is een zachte maar krachtige manier om spiritueel fysiek en emotioneel te reizen in je lichaam, om dingen los te laten die je niet meer dienen, om jezelf ruimte te geven. Deelname kost 25 euro en inschrijven kan door hen een e-mail te sturen via info@partnersophetpad.com
Neem een dekentje en matje mee.

 

Concept: Laura van Dolron
Van en met: Laura van Dolron en Mark Kulsdom
Productie en licht: Maartje Simons
Met boventiteling in het Engels op 13 september
€18 / +65: €16 / -26: €14 / -18: €10
duur: 120 min.
taal: Nederlands