het Theater Festival

TheaterFestivalFeest

Vier het einde van het begin van een nieuw cultuurseizoen met de crew en de artiesten van het festival. Op de laatste avond bouwen we de artiestenfoyer van deSingel om tot een zwoele danstempel. Leef je uit tijdens dadaïstische performances en explosieve acts (starring: Brik Tu-Tok (Maxim Storms & Linde Carrijn), ARIAH LESTER en Joost Maaskant). Dans de nacht in op exotische danstunes van aantrekkelijke DJ’s (DJ Don Juan & DJ Filharmonic).

LINE UP

22u00 – 22u30 Brik Tu-Tok
22u35 – 23u05 Joost Maaskant (aka Maask)
23u10 – 23u40 Ariah Lester
23u45 – 00u45 DJ Filharmonic (aka Filip Tielens)
00u45 – 02u30 DJ Don Juan (aka Mitch Van Landeghem)

BRIK TU TOK

Brik Tu-Tok is het muzikale huzarenstuk van Maxim Storms (cfr. Brother Blue) en Linde Carrijn. Samen creëren zij een eigenzinnig universum, met behulp van huishoud prullaria en divers tamtam. Brik Tu-Tok klinkt rauw & catchy.

ARIAH LESTER

ARIAH LESTER is pseudoniem voor Lester Ariah (cfr. HOUSE). Deze Venezolaanse theatermaker weet op een eclectische wijze zijn contratenor te verbinden met verschillende dansstijlen en excentrieke drama-skills. Van sexy falsettos, over soul en jazz, tot hip-hop en electropop. Soul diva, Latijns-Amerikaanse rapper of operazanger? ARIAH belichaamt het allemaal. Met een dosis emotie en intensiteit om u tegen te zeggen.

Joost Maaskant

Joost Maaskant, beter bekend onder de naam Maask is beatboxer en theatermaker. Met behulp van een loopsysteem kan hij –in zijn eentje – als volwaardige band klinken. En bestrijkt hiermee vele genres. Van jazz naar dubstep en van drum ’n bass naar Whitney Houston ballads. Joost is ook actief in theater. Samen met Naomi Velissariou brengt Joost op vrijdag 7 september PERMANENT DESTRUCTION – The SK Concert.

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief.

CONTACT

@ info@theaterfestival.be
het TheaterFestival Vlaanderen
Jan Van Rijswijcklaan 155
2018 Antwerpen

TICKETS

Kaaitheater
W www.kaaitheater.be
T +32 2 201 59 59
Gallaitstraat 76-78
1030 Schaarbeek