het Theater Festival

Dagkrant, Blog & Radio

TheaterFestivalRedactie

Gedurende Het TheaterFestival stoomt de TheaterFestivalRedactie een reeks artikels klaar voor onze dagelijkse festivalkrant alsook onze BLOG. Ze brengen verslag uit over de voorstellingen, reflectie activiteiten, kunstenaars en het festival. In 2020 gaat de redactie ook ON AIR op de Brusselse studenten radio XL AIR. En dit allemaal onder de vakkundige leiding van Filip Tielens (De Zendelingen) en RITCS Radio-kopstukken Lieve De Maeyer en Jeroen Vandesande (XL AIR).

Verwacht boeiende interviews, inspirerende beschouwingen, diepgravende reportages en een diverterende achtergrond!

 

De Zendelingen bestaan uit een poule geëngageerde en getalenteerde freelancers in verschillende domeinen: interviewers, schrijvers, filmmakers, audiomonteurs, publieksomkaderaars, tekenaars en een scenografe.

XL AIR is een Brusselse studentenradio in de kelders van het RITCS. XL AIR is een speeltuin, een open plek waar iedereen steeds wordt uitgedaagd om verrassende en originele keuzes te maken en nieuwe concepten uit te denken. XL AIR is een internetradio en blijft zoeken naar de mogelijkheden die dit platform biedt.

De redacteurs van dienst zijn Matthias Corneillie, Eva Vanderstricht, Evelien Van Houdt, Marie Neefs, Hannah Lyssens, Liselotte Degroote, Laurens Aneca, Liam Rees, Johannes Lievens, Ans Van Gasse, Rita Hoofwijk, Jasper Delva, Kate Dejonckheere, Katrijn Bekers, Rojda Gülüzar Karakuş, Sophie Vondung & Nina Cools.

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief.

CONTACT

@ info@theaterfestival.be
het TheaterFestival Vlaanderen
Jan Van Rijswijcklaan 155
2018 Antwerpen

TICKETS

Kaaitheater
W www.kaaitheater.be
T +32 2 201 59 59
Gallaitstraat 76-78
1030 Schaarbeek