het Theater Festival

Help je mee op Het TheaterFestival?

ma 14 jun 2021

Word vrijwilliger op Het TheaterFestival 2021

Heb jij zin om je in september onder te dompelen in een bruisend festival vol theater en dans?

Kijk snel welke functie(s) het best bij jou past én stuur vliegensvlug een mailtje naar info@theaterfestival.be.

Want geen vrijwilligers = geen TheaterFestival!

PROMOTEAM

Het festivalprogramma wordt op 23 juni definitief bekend gemaakt. Daarna moet het zijn weg vinden naar het publiek. Help jij mee het drukwerk verspreiden op interessante plekken in Vlaanderen en Brussel? We zoeken gemotiveerde flyeraars vanaf eind juni tot en met de start van het festival.

ONTHAAL & PUBLIEKSBEGELEIDING

Controleer jij met de glimlach een ticket? Vind je het fijn om verdwaalde mensen terug het juiste pad te wijzen? Ook dan kan je bij ons terecht!

Voor festivalcentrum DE SINGEL en alle festivallocaties (Arenbergschouwburg, Monty, De Studio, hetpaleis, ccBe & Stormkop) schakelen we graag jouw sympathieke verschijning in vanaf 2 september tot en met 12 september, meestal in de avond.

RUNNER

Heb jij ervaring in het rijden met een bakfiets? Ken je blindelings je weg in de Antwerpse straten? Ben je graag in de weer en onderweg? Dan ben jij onze held!

INTERESSE?

Mail je naam, adres, leeftijd en mobiel nummer naar info@theaterfestival.be. Noteer daarbij de dagen en uren dat jij beschikbaar bent (tussen 28 augustus en 12 september) én de taken die jou het leukst lijken. Het TheaterFestival voorziet een vrijwilligersvergoeding, afhankelijk van de aard en duur van je takenpakket.

Noteer alvast maandag 23 augustus om 19u in je agenda voor een gezellige meet & greet met het festivalteam en je collega’s in DE SINGEL. Samen trappen we alvast het festival af met een hapje en een drankje.

2 Comments

  • Na Gent 2019 Brussel 2020 ben ik (als vrijwilliger) graag weer in Antwerpen van de partij.
    2 tot 12 sept heb ik gereserveerd.

  • Barbara Falter schreef:

    Dag Victor!
    Fantastisch & we kijken ernaar uit om je terug te zien @ Het TheaterFestival in Antwerpen!
    Check graag je mailbox voor meer info’s + met zomers groeten van HTF!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.