het Theater Festival
ma di wo do vr za zo
      30 31 01 02
03 04 05 06 07 08 09

“... een multidisciplinaire uitvoering die een verrassende combinatie is van tekst, zang en spel. ... ze weet knap en uitnodigend de toeschouwers mee te nemen in een wereld die uiteindelijk bestaat uit alles wat er kan bestaan: zang en gevoelens, gedachten en emoties.”

Theaterkrant

ONE.

BOG/Lisa Verbelen

Graag meer omkadering? Rond 22u30 vindt er na de voorstelling Kokokito  een dubbelgesprek plaats met Lisa Verbelen en Louis Vanhaverbeke (Kokokito) in Monty. 

About all of the things: time, space, light, sounds, organisms, objects, people, feelings and thoughts.

ONE. is een vierstemmig koorstuk, gezongen door één vrouw. De partituur is negentig meter lang. ONE. is een poging om te laten horen en zien dat alles altijd beweegt. Een poging om te bevatten hoe het is om één deel te zijn van al die dingen.

ONE. is een muzikale solo performance van Lisa Verbelen onder BOG., een Vlaams-Nederlandse collectie van theatermakers. BOG. maakt theater vanuit het verlangen naar overzicht, naar een objectieve blik. Ze zoomen uit op alles waar de mens vat op tracht te krijgen maar te groot is om vast te pakken.

ONE. is genomineerd voor de BNG Bank Nieuwe Theatermakersprijs 2016. Dit is de belangrijkste Nederlandse theaterprijs voor de meest veelbelovende (jonge) theatermakers. De prijs wordt uitgereikt tijdens de opening van het Nederlands Theaterfestival. De winnaar ontvangt 45.000 euro voor de herneming van de voorstelling of de creatie van een nieuwe productie.

muziek, concept & uitvoering Lisa Verbelen | eindregie Judith De Joode | dramaturgie Roos Euwe | productie Anne Baltus | decorbouw Jaap Bontekoe | techniek Emiel Rietvelt | met de steun van d e t h e a t e r m a k e r, Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond, deBuren
€16 basis / €12 (-25/65+) / €8 (-19 jaar)
duur: 55 min.
taal: language no problem