het Theater Festival

“Een meer dan boeiende avond, omdat Vanderbruggen feilloos langs de klippen van larmoyant zelfbeklag laveert. Hij bekijkt zijn situatie, zijn verlangens, zijn mogelijkheden van vele kanten met een opmerkelijke zelfrelativering. Dat is verfrissend. En niet zonder belang.”

Pzazz

Man met

Berten Vanderbruggen

 

Een man zet zich op een wachtlijst voor adoptie. Zijn kansen zijn eerder klein en daarnaast is de wachttijd ontmoedigend. In afwachting van dat kind, is er plots veel ruimte om na te denken of je daar eigenlijk wel aan toe bent. En voor wie je dit nu eigenlijk allemaal doet. 

In Man met gaat Berten Vanderbruggen op zoek naar een kind. Eentje om te houden, of in leen. Eentje om vragen aan te stellen en je daarna af te vragen of dat kind hier wel om had gevraagd.

Langs hoofdwegen en zijbanen verkent Vanderbruggen de route  naar een mogelijk nageslacht. In deze muzikale monoloog geeft hij inkijk in zijn persoonlijke en ontroerende zoektocht naar een kind.

 

tekst, spel & muziek Berten Vanderbruggen | dramaturgie & spelcoach Barbara T'Jonck | sounddesign Hans De Wit | techniek Lies Van Loock | met de steun van ccBe
Arenberg
Black Box
16€ (basis)
15€ (65+/sectortarief)
14€ (-25)
10€ (-19)
duur: 70 min.
taal: NL gesproken