het Theater Festival

03 SEP - 13 SEP 2020 BRUSSEL

TICKETVERKOOP START OP 06 AUG

© Wannes Cools

“Camping Sunset is genomineerd voor Meest Gewaardeerde Samenspel 2020.”

De Acteursgilde

“Met zichtbaar spelplezier!”

PZAZZ

Happiness

Camping Sunset

 

Camping Sunset, de revelatie van het voorbije TheaterFestival, is terug. Deze zomer brengen ze Happiness, naar de gelauwerde film van Todd Solondz. Een ode aan het levensplukken, want het leven is een feestje, als je zelf de slingers maar ophangt.

Happiness gaat over rustig slapen zonder demonen in je kop en een gezonde dosis Seroxat in je maag. Over het leven van alledag. Over je best doen en dan falen en daarna weer beter falen en daarna alles nog een keer. Over neuken en een gebrek daaraan. Happiness is yolo, is tevreden zijn met jezelf. De zoektocht naar de menselijke maat en the American dream. Verlangens en geheimen, allemaal rondom dat ene begrip: aanraking.

Je ligt in bed. Er hangt een touw rond je nek. Het leven is goed. Het brood is vers. Je groet een vriendelijke vrouw. Je drinkt thuis koffie. Je eet broodjes. Je leest de krant. Het leven is goed. Je gaat naar bed. Er hangt een touw rond je nek.– Jan Arends

van & met Aimé Claeys, Arne De Tremerie, Bjorn Floréal, Carine van Bruggen, Eleonore Van Godtsenhoven, Flor Van Severen, Freek De Craecker, Jana De Kockere, Jesse Vandamme, Joeri Happel, Lennert Boots, Loes Swaenepoel, Martha Balthazar, Menzo Kircz & Mitch Van Landeghem | coördinatie Eva Bracke | communicatie Erica Van Mulders | techniek Gilles Pollak | concept Camping Sunset Eleonore Van Godtsenhoven & Carine van Bruggen | productie Camping Sunset & CAMPO | coproductie Kunstencentrum Vooruit | met dank aan Het TheaterFestival, De Wasserij, Stad Gent & iedereen die op een manier heeft bijgedragen dit project mogelijk te kunnen maken
taal: NL gesproken

Camping Sunset

Camping Sunset, een collectief van 15 net-afgestudeerde spelers, vertrekt telkens van het principe dat ze langer speelt dan repeteert. Want een speler word je door te spelen. Jij, als toeschouwer, mag met één kaartje drie keer komen kijken. Zo daag je de spelers uit om zich voor de leeuwen te werpen, en zie je hen én de voorstelling evolueren doorheen de drie weken lange speelperiode.
D
eze groep van pas afgestudeerde acteurs liet zich tijdens de voorbije editie van Het TheaterFestival nog opmerken met een eigenzinnige versie van Maxim Gorki’s Zomergasten. Happiness is hun tweede voorstelling.

Word campinggast

Camping Sunset kan jullie steun goed gebruiken. Ook dit jaar zamelen ze geld in met een crowdfunding vanwege de slinkende subsidiepotjes en om de in het corona-water gevallen benefietavond te compenseren. Ga naar hun crowdfundingcampagne en draag bij aan Happiness.

Ben je een trouwe gast op hun camping?
Wil je alles vanaf het eerste uur meemaken?
Word dan Campinggast!

Meer info vind je op crowdfunding Camping Sunset.