het Theater Festival

TOCHT zkt. NIEUWE MAKERS voor De Speeltuin

do 05 jul 2018

Vorig jaar logeerde TOCHT, 12 kunststudenten (van KASK Gent, Conservatorium Antwerpen, LUCA Leuven en RITCS Brussel), gedurende tien dagen op Het TheaterFestival. Geleid door de vraag wat (de selectie van) Het TheaterFestival vertelt over het theaterlandschap vandaag reageerden zij op wat er gebeurde. Dat resulteerde in De Grote Evaluatie.

Ook dit jaar laat TOCHT, verder geëvolueerd naar een initiatief voor en door nieuwe makers, een frisse wind waaien op Het TheaterFestival in Antwerpen. Ze organiseren De Speeltuin.

In De Speeltuin komen nieuwe makers uit België en Nederland gedurende 3 dagen samen als een kleine ‘underground’ beweging. Zij bezetten Het TheaterFestival in deSingel met hun tentjes.

In dit kampement vinden ontmoetingen plaats en wordt er samen gezocht, geïnspireerd en gemaakt. 
Na 2 dagen werken in kleine groepen, die elkaar op basis van gemeenschappelijke theatrale en/of maatschappelijke fascinaties vinden, worden een aantal flitstoonmomenten gepresenteerd, als kleine prikjes door een nieuwe generatie theatermakers.

Ben of voel je je een nieuwe maker en wil je deelnemen aan De Speeltuin? Stuur dan een mail naar despeeltuin2018@gmail.com met een antwoord op volgende vragen: Wie je bent? Wat doe je? Waarom wil je meedoen? Doe het snel, want de capaciteit is gelimiteerd!

Meer info? Klik hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

Tags: