het Theater Festival

The Grand Afterparty Hotel

zo 04 sep 2016

Party people: rep u op zaterdagavond 3/9 naar De Studio. In dit oord van plezierig
verderf kan u het TheaterFestival uit uw lijf komen shaken tijdens een nieuwe editie van Leave Us At Dawn. Na de voorstelling van Forsiti’A zal goochelaar Tim Oelbrandt u meenemen in de magische sfeer van The Grand Afterparty Hotel, waarna het feest losbarst. Ambiance!Mitch Van Landeghem

Leave Us At Dawn 1

Om half elf gaat de eerste verdieping van De Studio open, alsook de deuren van de hotelkamers. Daar zal u bijvoorbeeld op Vitalski en Joke Sluydts botsen, die in een slaapkamer gedichten brengen in de stijl van John Lennon en Yoko Ono. Maar wie goed zoekt (of braaf de piccolo’s volgt) zal ook een kleine dansvoorstelling van
conservatoriumstudenten ontdekken, een hoorspel in een eetkamer, een goochelaar in een cinema en een stille oase. In groepjes van twintig tot tachtig bezoekers kan je de exclusief geopende kamers betreden.

Leave Us At Dawn 3

Maar wat dit Grand Afterparty Hotel – gebaseerd op de film The Grand Budapest Hotel van Wes Anderson – zo bijzonder maakt, is natuurlijk de afterparty, die zeker vier keer zo lang duurt als de party zelf. Achter de draaitafel zal onder andere het Gentse Hitjes for Bitches de nachtelijke hotelbezoekers uit hun bed houden.

Leave Us At Dawn 2

Dat deze editie van het beruchte Leave Us At Dawn-concept het slotfeest van het TheaterFestival is, zal geweten zijn. De focus ligt vooral op de magische sfeer van het theatrale. Stalker, die de vormgeving van het feest verzorgt, heeft het plan uitgedacht.
Want als je naar een theatervoorstelling gaat kijken, wil je betoverd worden. Dat is vanavond even goed de bedoeling.

De dresscode is eenvoudig en breed – chic, in case of doubt: overdress. De vrijwilligers zullen u in mantelpakjes begroeten, dus het is absoluut het moment om je feestoutfit nog eens uit de kast te halen en je wallen na tien dagen TheaterFestival weg te schminken.

Het is niet nodig nog een ander hotel in de buurt te boeken vanavond, zo fluisterde de maitresse d’hôtel van De Studio ons toe. Leave Us At Dawn – The Grand Afterparty Hotel zal haar reputatie van dansen-tot-het-licht-wordt waarmaken: pas om zes uur ’s ochtends wordt de stekker eruit getrokken, zodat u om half zeven met de eerste bus weer huiswaarts kan. Om, na enkele uurtjes slaap, u te komen vergapen aan Borgen. Of op zondag pistoleetjes te gaan eten bij de bomma en de bompa, dat kan ook.

Leave Us At Dawn 6

Tags: , , , ,