het Theater Festival

03 SEP - 13 SEP 2020 BRUSSEL

TICKETVERKOOP START OP 06 AUG

Ciska Hoet

Theaterwetenschapper Ciska Hoet is freelance cultuurjournalist voor onder andere De Morgen en kernredacteur van podiumkunstentijdschrift Etcetera. Dit combineert ze met haar functie als directeur van RoSa,

Filip Tielens

Filip Tielens (°1989) werkt als podiumcoördinator voor De Standaard. Daarnaast recenseert hij voor Radio Klara en schrijft hij over theater, dans, jeugdtheater en circus voor verschillende magazines en sites.

Mia Vaerman

Mia Vaerman studeerde woord aan het conservatorium en filosofie aan de K.U.Leuven. Ze recenseert theater, dans en soms boeken over filosofie. 

Evelyne Coussens

Evelyne Coussens schrijft als freelance cultuurjournalist voor De Morgen en voor verschillende cultuurmedia 

Charlotte De Somviele

Charlotte schrijft freelance over dans en performance voor o.a. De Standaard en is kernredactrice van Etcetera, tijdschrift voor podiumkunsten.

Pieter T’Jonck

Sinds 1980 schrijft Pieter voor diverse kranten, tijdschriften en boeken in binnen- en buitenland over podiumkunsten,

Karel Vanhaesebrouck

Karel doceert over theater en cultuur aan de ULB en geeft ook met veel plezier les aan de regisseurs, spelers en technici

Het hele jaar door prospecteert de jury theater- en dansvoorstellingen. Maandelijks worden hevige discussies gevoerd om uiteindelijk in mei tot een selectie van het meest belangwekkende werk te komen.