het Theater Festival

Beluister hier alle afleveringen van Studio Speelhuis, de podcast over het TheaterFestival!

zo 13 sep 2020

Studio Speelhuis is de naam van de podcast over het TheaterFestival, gemaakt samen met XL AIR radio van RITCS. Herbeluister hier de 5 afleveringen van een half uur!

 

 

Aflevering 1
Een gesprek met Lisa Verbelen over ‘ALL.’, muziekgroep Ventilateur over ‘Happiness’ van Camping Sunset en Martha Balthazar over de State of the Youth.

Aflevering 2
Een gesprek met Anna Luka da Silva over ‘The Journey’, Tom Vermeir over de composities in ‘Locke’ en Khalid Koujili El Yakoubi over diversiteit in het Vlaamse theaterlandschap.

Aflevering 3
Een gesprek met Kyoko Scholiers over de installatie ‘Misconnected’, Mokhallad Rasem over ‘Dagboek van een leeg bed’ en Cedric Coomans over ‘Realtime’.

Aflevering 4
Een gesprek met Cherish Menzo over ‘Jezebel’, Kris Verdonck over ‘ACT’ en ‘Mass #2’, Peter De Graef over zijn acteursprijs, en Willem de Wolf en Peter Van Den Eede (de KOE) over het belang van hernemingen.

Aflevering 5
Een gesprek met Mahina Ngandu over ‘Dear Winnie’, juryleden Evelyne Coussens en Pieter T’Jonck, en Kathleen Treier, de directeur van het TheaterFestival.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

Tags: