het Theater Festival

Het TheaterFestival zkt stagiairs (m/v/x)

ma 13 jun 2022

Zin in een boeiend avontuur op een cultureel festival van topniveau? Dan is een stage bij Het TheaterFestival zeker iets voor jou! Het TheaterFestival 2022 vindt plaats van donderdag 8 tot en met zondag 18 september in Gent.

Het TheaterFestival biedt het beste wat er afgelopen seizoen op de planken te zien was. Een klein maar gemotiveerd team leidt dit groots evenement in goede banen. Help je mee?

Heb jij een passie voor podiumkunsten? Wil je meewerken achter de schermen van een 10-daags theaterfestival? Ben je enthousiast en leergierig? Steek je graag de handen uit de mouwen? Kom stage lopen bij het TheaterFestival!

 

Momenteel zijn wij op zoek naar twee stagiairs:

 

De stage start begin augustus en loopt tot en met 18 september. Je werkt fulltime of 4/5e op het festivalbureau in Kunstencentrum VIERNULVIER in Gent.

Iets voor jou? Stuur een mail met je motivatie en CV naar info@theaterfestival.be vóór maandag 4 juli. We plannen kennismakingsgesprekken in de week van 11 juli. Hou deze data alvast vrij.

Jouw talent is belangrijker dan je geslacht, gender, culturele of sociale achtergrond, leeftijd, geaardheid, beperking. Stel je dus zeker kandidaat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *