het Theater Festival

GEZOCHT: vrijwilligers

vr 21 jun 2019

HET THEATERFESTIVAL NEEDS YOU! 

Het TheaterFestival heeft uitdagende vooruitzichten in het verschiet. We landen terug in Gent #vreewijs. Van 5 t.e.m. 15 september 2019 wordt Kunstencentrum Vooruit ons kloppend hart. Ook CAMPO, Kopergietery, Minard en NTGent openen hun deuren om het programma van 2019 te presenteren. Benieuwd naar het volledige programma? Check www.theaterfestival.be of #HTF2019

Ook voor deze editie is Het TheaterFestival op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Heb jij zin om je deze zomer onder te dompelen in een bruisend festival vol theater en dans? Kijk snel welke functie(s) het best bij jou past én stuur vliegensvlug een mailtje naar info@theaterfestival.be

Want – zonder vrijwilligers – geen geslaagd festival!

PROMOTEAM
Het programma is bekend: flyers en affiches zijn gedrukt. Nu moet het zijn weg vinden naar het publiek. Help jij mee het drukwerk verspreiden tijdens voorstellingen en evenementen in Vlaanderen en Brussel? We zoeken gemotiveerde flyeraars vanaf 10 juli tot de start van het festival.

CATERING (#zerowaste)
Tover jij met (verse) ingrediënten? Leg jij mensen graag smaakvol in de watten?
Haal je culinaire hartje op als lid van ons cateringteam!
Zij verzorgen dagelijks de lunch en diner voor de medewerkers en artiesten (#meettheartists).
Vanaf 5 september tot en met 15 september staan zij dagelijks paraat van 10u tot 15u en 17u tot 21u, inclusief voorbereiding en opkuis. De catering vindt plaats in festivalhart Vooruit.

ONTHAAL & PUBLIEKSBEGELEIDING
Controleer jij met de glimlach een ticket? Vind je het fijn om verdwaalde mensen terug het juiste pad te wijzen? Ook dan kan je bij ons terecht! Voor het festivalcentrum en alle festivallocaties (CAMPO, Kopergietery, NTGent, Minard en bijzondere locaties) schakelen we graag jouw sympathieke verschijning in vanaf 27 augustus tot en met 17 september, meestal in de avond.

RUNNER
Het TheaterFestival vindt plaats in Gent, in en rond festivalcentrum Vooruit, CAMPO, Minard, Kopergietery, NTGent en de bijzondere locaties van Studio ORKA en CAMPING SUNSET. Heb jij ervaring in het rijden met een bakfiets? Ken je het mobiliteitsplan van Gent (bijna) uit je hoofd? Ook dan ben je aan het juiste adres. Dan ben jij onze man/vrouw!

VERGOEDING
Het TheaterFestival voorziet een vergoeding voor de vrijwilligers. Afhankelijk van je taak en de duur ervan kan je kiezen tussen een vergoeding of een ticket(s) voor een voorstelling.

Mail je naam, adres, leeftijd en mobiel nummer naar info@theaterfestival.be. Noteer daarbij de dagen en uren dat jij beschikbaar bent én de taken die jou het leukst lijken. We nemen snel contact met je op, want zonder jou geen TheaterFestival!

Noteer alvast donderdag 29 augustus in je agenda voor een gezellige meet en greet met het festivalteam en je collega’s. Samen trappen we alvast het festival af met een hapje en een drankje.

One Comment

 • Lieselotte Vlaeminck schreef:

  Beste,

  moesten jullie nog op zoek zijn naar onthaal & publieksbegeleiding, dan stel ik me graag kandidaat.

  Laat gerust weten welke dag en welk uur jullie iemand zoeken.

  Veel groetjes,

  Lieselotte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.