het Theater Festival

GEZOCHT: Redactieleden

ma 17 jun 2019

Interview je graag inspirerende regisseurs, acteurs en choreografen?
Heb je een vlotte pen of ben je goed met audio of video? Heb je zin om on air te gaan op Urgent.fm?
En ben je beschikbaar vanaf maandag 2 september tot zaterdag 14 september (twee weken of één week) in Gent?

Aarzel niet langer en sluit je dan aan bij het redactieteam van het TheaterFestival!

Een enthousiaste groep journalisten brengt verslag uit via de dagkrant, de blog en live radioshows op Urgent.fm over de geselecteerde voorstellingen van het festival. Redacteurs die in het Engels willen schrijven zijn ook welkom. Hoofdredacteurs van dienst zijn Filip Tielens (podiumcoördinator bij De Standaard en De Zendelingen) en Timon Van De Voorde (Tumult Fm).

Interesse? Stel je dan gauw kandidaat voor 30 juni via info@theaterfestival.be, de redactie wordt begin juli samengesteld!

Wij voorzien: een inspirerend en leerrijk theaterbad, journalistieke coaching, tickets voor voorstellingen, maaltijden en een vrijwilligersvergoeding per dag. Overnachting is zelf te voorzien.

One Comment

  • Luka De Kinder schreef:

    Hé, wat een mooie kans! Ik stel me dan ook graag nog kandidaat om jullie team te versterken deze editie. Aan enthousiasme, leergierigheid en inkt geen gebrek. Ervaring heb ik daarentegen nog niet, maar misschien is dit een mooie eerste stap. Mijn eerste jaar taal- en letterkunde aan de Universiteit van Antwerpen zit er net op en het plezier van schrijven kriebelt in mijn vingers. Bovendien volg ik naast mijn opleiding Nederlands ook theater- film en literatuurwetenschap, dus ook theater is niets nieuws voor mij. Namen als Studio Orka of Fabuleus klinken me dan ook bekend in de oren, maar ik ben evenzeer heel benieuwd om nieuwe voorstellingen te ontdekken. In het Engels, Frans of Spaans? Dat vormt normaal gezien geen probleem. En ook het Gentse accent versta ik mits wat inspanning ;-). Stuur me gerust een mailtje als jullie meer willen weten. Hopelijk tot binnenkort! Zonnige groet, Luka

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.