het Theater Festival

De jury op weekend!

vr 10 mei 2019

Het laatste weekend van april trok de jury van Het TheaterFestival er op uit om alle voorstellingen die ze een heel seizoen lang hebben gezien te bespreken. Wat stak er in hun koffer? Een uitgebreide portie aan indrukken en vooral hun expertise over het afgelopen theaterseizoen. En dat belooft verrassend te worden!

 

Het reisgezelschap bestond uit gevierde docenten en vertrouwde cultuurjournalisten Evelyne Coussens, Charlotte De Somviele, Mia Vaerman, Filip Tielens, Karel Vanhaesebrouck, Herien Wensink en Pieter T’Jonck. Door een jaar vol boeiende theaterstukken, performances en dansvoorstellingen, was het wederom geen makkelijke taak om tot een selectie te komen. Het waren veel potjes koffie en heftige gesprekken die tot lang in de nacht doorgingen.

 

Sta je te popelen om de meest toonaangevende en belangwekkende theatergebeurtenissen het afgelopen seizoen te zien? Zet je zeker schrap voor 28 mei, want dan maakt Het TheaterFestival de selectie bekend.

Vanaf dan start de ticketverkoop voor Het TheaterFestival met een cultureel programma dat je absoluut niet mag missen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.