het Theater Festival

WALKS/TOURS HTF x LAFS6

HTF x LAFS6

Het TheaterFestival en LAFS (Love at First Sight) organiseren 5 wandelingen en tours in verschillende artistieke venues in Antwerpen. Op 11 september, start om 13:00.

Het programma is bedoeld voor jonge makers.

Elke wandeling behelst 3 verschillende locaties. Ter plaatse worden we rondgeleid door een lid van het artistieke team. Een ideaal moment voor een blik achter de schermen en een kennismaking met het culturele veld in Antwerpen.

Alle wandelingen eindigen in DE SINGEL waar we allemaal samen gezellig koffie kunnen drinken.

Je bent van harte welkom! Schrijf je snel in via dit formulier. Het aantal deelnemers is beperkt dus wees er snel bij.

Waarom doen we dit?

Van 2 tot 12 september vindt het TheaterFestival plaats in Antwerpen. Van 16 – 25 september vindt LAFS6 plaats. De twee festivals besloten de handen in elkaar te slaan.

HTF organiseert in 2021 de Roel Verniers Pitch en Prijs. Dat is een prijs voor startende makers. De 35 artiesten die zich aangemeld hebben komen uit verschillende hoeken en podiumkunstdisciplines. Wij dachten: zou het niet fijn zijn iedereen samen te brengen en deze startende makers in contact te brengen met de partners van LAFS en HTF?

Dat samenbrengen doen we door middel van 5 wandelingen op 11 september, langs de verschillende partners van LAFS en HTF. Aan de hand van deze rondleiding verkennen de makers niet alleen het gebouw, maar ook de historie, hoe de organisatie precies te werk gaat, wat ze allemaal te bieden hebben aan startende makers en leren ze elkaar ook persoonlijk kennen.

Wie zijn de partners?

ccBe, Trix, DE SINGEL, Zuidpool, wpZimmer, Troubleyn, Bourla/Toneelhuis, hetpaleis, Arenberg, Kavka, De Studio, Monty, Het Bos, Onder Stroom en De Carrousel.

PS: Bekijk hier het programma van Love at First Sight

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief.

CONTACT

@ info@theaterfestival.be
het TheaterFestival Vlaanderen
Jan Van Rijswijcklaan 155
2018 Antwerpen

TICKETS

Kaaitheater
W www.kaaitheater.be
T +32 2 201 59 59
Gallaitstraat 76-78
1030 Schaarbeek