het Theater Festival

STAAT VAN DE STAD

Kunstenpunt

 

Staat van de Stad is een dag van en voor initiatieven die vanonderuit ontstaan op het kruispunt van burgerschap, activisme en kunst.

Na twee jaar in eigen kot zijn we terug voor een vierde editie. Deze keer geen focus op een specifieke stad. Wel op het smeden van de verbindingen tussen de ‘ondergrondse’ spelers en initiatieven die het stedelijke weefsel mee vormgeven in Vlaanderen en Brussel.

Deze editie zoomen we in op de eigenheid van het werken in, met en voor het stedelijk weefsel, leren we elkaar beter kennen en schuiven we aan tafel om het te hebben over kwesties die ons bezighouden.

Voel je je aangesproken? Kom dan mee spreken!

Heb je zelf een thema dat je graag op tafel wil brengen?

Mail naar Sofie@kunsten.be

GEANNULEERD WEGENS CORONA
GRATIS mits reservatie
duur: tot 18u00
taal: NL

Kunstenpunt informeert kunst- en muziekprofessionals over het brede kunstenveld en we brengen hen samen rond kennis en ervaringen, ook internationaal. We monitoren het veld op continue basis en voeren kort- en langlopend onderzoek rond actuele thema’s. Aan de Vlaamse Overheid leveren we kennis en advies op maat. Alle activiteiten van Kunstenpunt staan in het teken van de permanente ontwikkeling en vernieuwing van het Vlaamse kunstenveld.