het Theater Festival

Talk about your work with Alesandra Seutin

Mestizo Arts Platform & Het TheaterFestival

Artiesten die genomineerd zijn voor de Roel Verniers Prijs kunnen – samen met de nieuwe lichting artiesten die een Work In Progress presenteren tijdens WIPCOOP 2020 in Brussel, Antwerpen, Mechelen en Gent – deelnemen aan deze workshop, gegeven door Alesandra Seutin.

De workshop is gericht op makers en reikt je tools aan om tijdens je creatieproces of na je voorstelling, met publiek of met mensen uit de kunstensector en andere artiesten over je werk te praten. Hoe pitch je je project? Hoe stuur je een gesprek in de richting van de feedback waar jij naar op zoek bent?

Alesandra Seutin is danseres, choreografe en docente. Ze studeerde dans aan Middlesex University en Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance in Londen en vervolgde haar opleiding aan École des Sables in Senegal, als student van Germaine Acogny. Sindsdien is Alesandra ambassadeur van de Acogny-techniek, die ze wereldwijd doceert. Alesandra heeft met vele gerenommeerde artiesten en gezelschappen gewerkt en richtte in 2007 haar eigen gezelschap Vocab Dance op, waarmee ze internationaal furore heeft gemaakt. Ze reflecteert met haar opvallend visuele performances op maatschappelijke en politieke issues, om de conversatie aan te wakkeren door middel van tekst, beweging en muziek.

Tijdens Het TheaterFestival kan je Alesandra aan het werk zien in de voorstelling Dear Winnie van JR.CE.SA.R, KVS & NNT. Alesandra ondersteunt ook opkomende artiesten, zo coachte ze o.a. Les Mybalés in de creatie van de voorstelling A Travers L’Autre dat tijdens Het TheaterFestival 2019 te zien was.

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief.

CONTACT

@ info@theaterfestival.be
het TheaterFestival Vlaanderen
Jan Van Rijswijcklaan 155
2018 Antwerpen

TICKETS

Kaaitheater
W www.kaaitheater.be
T +32 2 201 59 59
Gallaitstraat 76-78
1030 Schaarbeek