het Theater Festival
© Joram De Cocker

PA\WS

performative arts\work space

Tijdens Het TheaterFestival tovert PA\WS – bestaande uit studenten van de verschillende richtingen aan het KASK – Het Paviljoen om tot een open werkplek, performance- en expositieruimte (mét bar).
Ze organiseren er zowel debatten, performances als open werkmomenten.
Een tijdelijke plek om ontmoetingen te plannen en praktijken te delen.

#thenextgenerationispresent

PA\WS (performative arts \ work space) is een zelf-organiserend collectief in continue beweging, die beweging vindt plaats binnen drie verschillende luiken. We zijn in constante transformatie en nemen als collectief voortdurend een andere rol aan.

Het eerste luik is een fluïde open Werkplek. Een open werkplek die nomadisch is. Een open werkplek die zowel een laboratorium als een presentatieruimte kan zijn, zelfs tegelijkertijd. Een open werkplek die op zoek gaat naar dialoog; door middel van mensen, kunstwerken, ruimtes, improvisaties, …

Het tweede luik noemen we Deelt. Hierin oefenen we onszelf in het ondersteunen van elkaars praktijk, zodat we dit in de toekomst zouden kunnen opentrekken naar het ondersteunen van anderen. Die ondersteuning uit zich in de vorm van artistieke betrokkenheid binnen het proces, feedback, en productionele steun en communicatie.

Het derde luik is Documentatie. We zijn zowel geïnteresseerd in het delen van onze werking, als in documentatie vervormen naar een autonoom werk. Dit autonoom werk krijgt vorm in samenwerking met anderen en in verschillende media.

van & met o.a. Iris Donders, Judith Dhondt, Marius Lefever & Senne Vanderschelden

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief.

CONTACT

@ info@theaterfestival.be
het TheaterFestival Vlaanderen
Jan Van Rijswijcklaan 155
2018 Antwerpen

TICKETS

Kaaitheater
W www.kaaitheater.be
T +32 2 201 59 59
Gallaitstraat 76-78
1030 Schaarbeek