het Theater Festival

De Speeltuin

TOCHT

Vorig jaar logeerde TOCHT, 12 kunststudenten (van KASK Gent, Conservatorium Antwerpen, LUCA Leuven en RITCS Brussel , gedurende 10 dagen op Het TheaterFestival. Geleid door de vraag wat (de selectie van) Het TheaterFestival vertelt over het theaterlandschap vandaag reageerden zij op wat er gebeurde. Dat resulteerde in De Grote Evaluatie.

Ook dit jaar laat TOCHT, verder geëvolueerd naar een initiatief voor en door nieuwe makers, een frisse wind waaien op Het TheaterFestival in Antwerpen. Ze organiseren De Speeltuin.

In De Speeltuin komen nieuwe makers uit België en Nederland gedurende 3 dagen samen als een kleine ‘underground’ beweging. Zij bezetten Het TheaterFestival in deSingel letterlijk met hun tentjes.

In dit kampement vinden ontmoetingen plaats en wordt er samen gezocht, geïnspireerd en gemaakt. 
Na 2 dagen werken in kleine groepen, die elkaar op basis van gemeenschappelijke theatrale en/of maatschappelijke fascinaties vinden, worden een aantal flitstoonmomenten gepresenteerd, als kleine prikjes door een nieuwe generatie theatermakers.

De toonmomenten vinden plaats op maandag 3 september van 19 u tot 20 u (voor PLATINA) en van 21u30 tot 22u30 in de Muziekstudio (deSingel). Gratis toegang.

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief.

CONTACT

@ info@theaterfestival.be
het TheaterFestival Vlaanderen
Jan Van Rijswijcklaan 155
2018 Antwerpen

TICKETS

Kaaitheater
W www.kaaitheater.be
T +32 2 201 59 59
Gallaitstraat 76-78
1030 Schaarbeek