het Theater Festival

De Grote CultuurQuiz

rekto:verso & Het TheaterFestival

Van Joyce tot James, van Taylor tot Swift: test je hoge en lage cultuur zonder spieken, in ploegjes van vier. Met niet alleen een reis rond de wereld in 80 vragen, maar ook artistiek verantwoorde interventies van echte kunstenaars. Allemaal in goede banen geleid door presentatrice Fatma Taspinar.

Wie er in 2007 en 2008 al bij was, herinnert zich vast nog de uitgebeelde sterfscènes, Frank De Boosere die het weer voorspelde op bekende schilderijen en het potje Hoger-Lager met subsidiebedragen.

Op vraag van Het TheaterFestival steekt cultuurmagazine rekto:verso opnieuw De Grote Cultuurquiz in elkaar. We garanderen populaire én elitaire vragen, totaal arbitraire thema’s en politiek-correcte intermezzo’s met een knipoog naar het culturele debat.

Wees gerust: alles staat op punten en er kan er maar één winnen. Toch zijn er kunstzinnige prijzen voor iedereen.

presentatie Fatma Taspinar | echte kunstenaars come & see | jury alvast Sven Gatz | concept Arne De Winde, Iannis Goerlandt, Isolde Vanhee, Mara Matthyssens, Stijn Vermeire, Tom Van Imschoot & Wouter Hillaert | organisatie rekto:verso & Het TheaterFestival

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief.

CONTACT

@ info@theaterfestival.be
het TheaterFestival Vlaanderen
Jan Van Rijswijcklaan 155
2018 Antwerpen

TICKETS

Kaaitheater
W www.kaaitheater.be
T +32 2 201 59 59
Gallaitstraat 76-78
1030 Schaarbeek