het Theater Festival

2015 – Jouw kijk op kunst?!

di 08 sep 2015

Jouw kijk op kunst?!

Gisterenavond werd Het Theaterfestival, en daarmee ook het festivalcentrum, officieel voor geopend verklaard. Dit betekent voor ons het startschot om het publiek te laten weten wat wij als vrijwilligers bij Publiek Aan Zet op de planning hebben staan.

© Dries Segers

© Dries Segers

De witgeschilderde citaten op en naast de tribunes vallen meteen op in het festivalcentrum. Onze werkgroep reacties heeft lang gewerkt om jullie te doen stilstaan bij het fantastische gegeven dat theater in een mensenleven kan zijn. Voor ons staat jouw beleving voorop: waar draait theater voor jou om? Uit welk soort theater haal jij voldoening? Wat moet goed theater voor jou zeker hebben of doen? Kortom: Wat is jouw kijk op kunst?! Vlei je op die tribunes neer en denk er even over na.

Gisterenavond kwamen ook onze hosts voor het eerst in actie. Met een gezellige stoet trokken we naar BRONKS en de Kaaistudio’s. Je hebt zeker en vast gemerkt dat we daar heel wat flyers hebben uitgedeeld. Geen nood: onze tassen zullen de komende dagen niet alleen gevuld zijn met informatie die je tegen dan al tien keer hebt gelezen. Vanaf vandaag zorgen wij bij een aantal voorstellingen voor een mooie inhoudelijke extra.

Vanavond kan je voor en na de voorstelling Angels in America één van ons tegen het lijf lopen. Die zal je vriendelijk uitnodigen één van onze vraagkaarten te bekijken en in te vullen. Iedereen beleeft theater op een andere manier, en wij zijn benieuwd naar jouw ervaring. Alle reacties worden verzameld op onze muur in het café.

Wanneer je liever niet alleen nadenkt over de voorstelling, maar graag een babbel slaat, dan hebben wij voor jou de oplossing: de conversatiemenu’s. Onze vragen dagen je uit om samen met je gezelschap een fijn gesprek te hebben over theater, het thema van de voorstelling en zoveel meer.

En dan nog dit: de tassen met onze slogan “jouw kijk op kunst?!” zijn hét object waaraan je ons de komende dagen herkent. Vragen, opmerkingen, suggesties? Spreek ons aan en wij zorgen dat je boodschap bij de juiste mensen terecht komt. We zijn hier om te luisteren en te leren.

www.publiekaanzet.be

Tags: